Noardwand

De inschrijvingen zijn inmiddels alweer een tijdje open en de aanmeldingen stromen binnen. Als je je nog niet hebt aangemeld, kun je dit doen via het inschrijfformulier. Ook zijn we nog op zoek naar vrijwilligers die hun steentje willen bijdragen aan dit geweldige evenement. Zoals aangekondigd zal het NSK dit jaar plaatsvinden in de nieuwe klimhal van Mountain Network in Leeuwarden: Noardwand. De hal beschikt over 20 meter hoge wanden die wij zullen voorzien van een set mooie routes variĆ«rend van 5 tot 7, voor ieder wat wils dus! Wij als commissie hebben de hal natuurlijk al even voor jullie getest en kunnen nu met zekerheid zeggen dat het een geweldig NSK gaat worden. Daarnaast vind je in Leeuwarden de enige officiĆ«le speedklimwand in de Benelux, die wij uiteraard gaan benutten voor een speedklim competitie. En alsof dat nog niet genoeg was, is er ook nog een tof clip ’n climb systeem aanwezig, waarop een te gek side-event zal plaatsvinden. Tot slot zullen we de kantine ombouwen tot een feestzaal om de dag af te sluiten met een afterparty van epische proporties. Heb jij er net zoveel zin in als ons? Geef je dan gauw op via bovenstaande links!