Organisatie

Het NSK Lead 2020 wordt georganiseerd door de NSK Lead commissie. Deze commissie bestaat uit de volgende zes leden van de USAC:

Adam Horst

Lead klimmen is mijn favoriete discipline binnen de klimsport en ik hoefde dan ook niet lang na te denken toen ik gevraagd werd voor deze mooie commissie. Ik ben alweer 5 e jaars USAC’er en daarmee een van de nestors van onze commissie. De sponsoring van het NSK zal dit jaar mijn
verantwoordelijkheid zijn. Ik kijk er erg naar uit om begin oktober alle fanatieke klimmers te mogen ontvangen bij Neoliet Utrecht.

Ellen Aarts

Na een switch te hebben gemaakt van roeien in Leiden naar klimmen in Utrecht heb ik het organiseren van roeiwedstrijden ook maar gelijk ingewisseld voor het organiseren van klimwedstrijden. Hopelijk kan ik deze kennis over wedstrijdorganisatie toepassen bij het NSK (het zal toch niet heel anders zijn dan roeien?) en kunnen we met z’n allen een geweldig evenement neerzetten!

Harmjan Lever

Ondanks dat ik nog maar een klein jaartje lid ben van de USAC, en daarmee onderdeel van de klimwereld,  heeft het klimmen een grote rol in mijn leven weten te vinden. De sport is keihard genieten, en de mensen zijn geweldig. Voor al deze mooie mensen wil ik een prachtig evenement neerzetten. Een dag waarin iedereen het maximale uit zichzelf zal halen en waarin we met z’n allen de finalisten toe zullen juichen. Ik zal me bezig houden met de promo, dus onder andere deze magnifique website, posters en de social media.

Jessica Zandkuijl

Hoi! Ik ben tweedejaars lid bij de USAC en het afgelopen jaar heb ik ontdekt hoe leuk het is om naast het klimmen op de hal ook bezig te zijn met dingen organiseren en regelen voor mijn medeklimmers. Ik ga me binnen deze commissie inzetten om dit leuke event georganiseerd en goed geregeld te laten verlopen, en daarbij ook vooral rekening te houden met de maatregelen en gedragsregels die gelden in deze bijzondere tijd. Ik hoop dat jullie een leuke dag hebben en dat het NSK-Lead 2020 de boeken in gaat als een van jullie favoriete herinneringen van dit jaar!

Jordi Nieuwenhuis

Hé, Ik ben Jordi. Naast dat ik bestuurslid ben van het huidige USAC bestuur, erg enthousiast voor het klimmen, ga ik ook aan de slag met het organiseren van een prachtige klimwedstrijd. En niet zo maar een klimwedstrijd, nee, de Nederlandse student kampioenschappen!

Zelf zal ik tijdens de organisatie het meest betrokken zijn met financiën van de wedstrijd. Maar ook zal ik continu bezig zijn met lol maken samen met mijn commissie genoten. Zo kunnen wij een onvergetelijk evenement neerzetten. Ik heb er zin in!

Patrick Deen

k ben patrick, 24 jaar en studeer klinische psychologie. Ik ben ongeveer twee jaar geleden begonnen met boulderen en klimmen, en werd eigenlijk direct gepakt door deze geweldige sport. Naast dat ik regelmatig zelf ben gaan klimmen, begon ik ook de competities van de ifsc te kijken. Man wat zijn die entertainend! Daarom was mijn keuze al snel gemaakt toen mij gevraagd werd of ik deze mooie kampioenschappen mee wilde organiseren.

Binnen het team ben ik onder andere (mede) verantwoordelijk voor de dagplanning en de side events. Ik kijk er nu al naar uit en kan beloven dat het mooi gaat worden!

Rosalie Hagenaars
Meedoen aan klimwedstrijden vind ik erg leuk, omdat het vaak een hele gezellig dag is. Het leek me daarom ook leuk om eens een keer aan de ander kant van het evenement te staan. Samen met Patrick ga ik over de side-events, waarbij we ervoor gaan zorgen dat jullie een hele leuke dag hebben!