Organisatie

Het NSK Lead+speed 2019 wordt georganiseerd door de NSK commissie. Deze commissie bestaat uit de volgende zes leden van de GSAC:

Thijs Strik

Nadat mijn bestuursjaar afgelopen was viel mijn leven in een zwart gat, geen redenen meer om voor te leven, en slapeloze nachten. Maar toen kwam het NSK op mijn pad! Vol met passie ben ik gaan solliciteren voor de commissie, en omdat ik toch niks beters te doen had hebben we maar besloten dat ik een waardige voorzitter zou zijn.

Sybrand van Rees

Mijn naam is Sybrand van Rees en het afgelopen jaar was ik de materiaalcommissaris van de GSAC. Nadat mijn bestuursjaar over was had ik nogal wat tijd over. Daarom ben ik bij de NSKCie gegaan. Ook kon ik natuurlijk niet zonder Thijs. Voor het NSK ben ik voornamelijk bezig met de dag zelf, van de intake van de deelnemers tot de finale zelf.

Renske Ferwerda

Mijn naam is Renske en naast dat ik in de NSKcie zit, ben ik ook de praeses van de GSAC. Binnen deze commissie zorg ik er voor dat onze vergunningen op orde zijn en organiseer ik het feest. Dus, als je wilt escaleren binnen de wettelijk toegestane limiet, moet je bij mij zijn.

Geertrude Hellema

Zo’n geweldig evenement zal ook bekostigd moeten worden. Ik ben de fiscus en zorg er dus voor dat dit geregeld wordt. Verder ben ik zelf vrij nieuw in de Groningse Alpenclub, maar ik kan jullie wel wegwijs maken door Leeuwarden, de locatie waar alles gaat gebeuren.

Eefje Vorage

Mijn naam is Eefje en ik ben sinds begin dit jaar lid van de GSAC. Mijn taak binnen deze mooie commissie is de acquisitie; ik probeer zoveel mogelijk sponsoren binnen te halen. Ik kijk er naar uit om samen met mijn commissie een mooi evenement neer te zetten!

Jannick Boonstra

Ik ben Jannick, zeer fanatieke Boulderaar en spaarder van commissies binnen de GSAC. Voor dit NSK regel ik de promotie, dat betekent o.a. dat ik deze mooie website onderhoud en dat ik jou voorzie van een gezonde lading spam op facebook. Tot op het NSK!