Prijzen

Tijdens dit geweldige evenement zijn er ook een hoop mooie prijzen te winnen, of je nou kunt klimmen of niet.

Eerste plaats

Naast het kwalificeren voor de EUSA (European Universities Sport Climbing Championship) krijgen de winnaars van het NSK Lead 2018 krijgen deze prachtige Rab fleece truien! Daarnaast krijgen ze een jaarabonnement op Bergen Magazine!

Voor de dame de rode versie van: Rab women’s Superflux Hoody

En voor de heer de blauwe versie van: Rab Focus Jacket

Tweede plaats

Voor de dame en heer die de tweede plaats weten te veroveren hebben wij 70m/10mm enkeltouwen van Beal en een jaarabonnement op Bergen Magazine!

Derde plaats

Voor de derde plaats hebben wij twee prachtige Black Diamond hoofdlampjes weg te geven en ook een jaarabonnement op Bergen Magazine!

Bergen Magazine
Bergen Magazine is hét tijdschrift voor mensen met een passie voor de bergen. De Winnaars van het NSK Lead en de overal winnaar(es) van de side events krijgen een jaarabonnement op Bergen Magazine!

Beastmaker challenge

De winnaar van de klimwinkel beastmaker challenge neemt uiteraard zoals elk jaar deze prachtige Beastmaker mee naar huis waar hij/zij zich zo lang aan vast heeft weten te houden!


Sponsored by:

 

Speed competitie

Nigor & Eureka geven voor dit side-event deze twee prachtige aluminium opvouwbare campingstoeltjes weg! (een voor de dames en een voor de heren)

 

Icebreaker campuscompetitie

Ook hier zijn toffe prijzen mee te winnen: de dame of heer die zichzelf tot campuskoning van het NSK Lead 2018 weet te dopen neemt een Icebreaker Cool-Lite T-shirt mee naar huis!

Dit T-shirt combineert merino met TENCEL: een natuurlijke vezel gemaakt van de houtpulp van eucalyptusbomen, die ervoor zorgt dat overtollige warmte snel wordt afgevoerd tijdens warme, zomerse dagen. Deze combinatie zorgt ervoor dat de stof koel aanvoelt op de huid, sneller droogt en nare geurtjes weert. Een perfect t-shirt voor de zomer en tijdens intensieve activiteiten.

Voor meer info over het side-event en de T-shirts ga je naar side-events -> Icebreaker campuscompetitie.

Sponsored by: