Commissie

Het NSK Lead 2018 wordt georganiseerd door de NSK commissie. Deze commissie bestaat uit zeven leden van S.V.A.C. Yeti en zij zullen zich hier aan jullie voorstellen.

Voorzitter

Hallo! Ik ben Luuk en dit jaar ben ik de voorzitter van de NSK Lead commissie. Samen met de rest van mijn commissie ga ik ervoor zorgen dat er 9 juni prachtige routes klaarhangen, dat de dag soepel verloopt en dat er aan het einde een mooi feestje plaatsvindt. Als voorzitter ben ik eindverantwoordelijk voor het NSK en een soort sociale Ducttape die iedereen bij elkaar houdt. Het is mijn taak om te zorgen dat we met z’n allen lachend de eindstreep halen en een succesvol NSK Lead neerzetten. Naast afstuderen en het organiseren van het NSK vind ik het leuk om te boulderen en te hardlopen.  Ik heb al veel zin in het NSK en ik hoop 9 juni zo veel mogelijk enthousiastelingen in de hal te zien.

Secretaris

Hallo! Ik ben Sita en ik zal  binnen de commissie de functie van secretaris vervullen.  Mijn werk zal zich vooral achter de schermen afspelen maar ik kijk er naar uit om mijn steentjes bij te dragen en er voor te zorgen dat het NSK Lead 2018 geweldig wordt.  Naast het organiseren van het NSK (en studeren) probeer ik zoveel mogelijk buiten te zijn en te sporten. Ik kijk uit naar de komende klim weekendjes en een zomer in de Alpen en hoop jullie allemaal 9 juni te zien op het NSK!

Penningmeester

Hey, ik ben Jelle en ik ga er samen met de commissie voor zorgen dat er een geweldig NSK Lead zal plaatsvinden. Binnen de commissie vervul ik met de plezier de functie penningmeester en ben ik dus verantwoordelijk voor dat jullie deelnemersbijdrage goed wordt besteed. Verder vind ik het heel leuk om gewoon lekker buiten te sporten. Mijn activiteiten kunnen dan variëren van hardlopen tot een vette alpiene tocht in de zomer, maar het liefst ga ik zoveel mogelijke weekendjes mee om buiten te klimmen! Ik hoop dat ik jullie ook allemaal zie klimmen op het NSK Lead!

Promo

Hoi, ik ben Lisann en ik ga er voor zorgen dat elke klimenthousiasteling weet dat het NSK Lead gaat plaatsvinden. Daarnaast regel ik na afloop een leuk feest voor jullie, waar je je overige energie kan uit dansen.

Wedstrijd

Hallo! Ik ben Maya, en samen met Tom zal ik ervoor zorgen dat de wedstrijddag soepel zal verlopen. Vier jaar geleden heb ik ook al eens (samen met Luuk) Yeti-bestuur gedaan. Ik ben enthousiast over alles wat met klimmen te maken heeft, maar het liefst ga ik lekker sportklimmen of multipitchen in de rotsen, ergens waar het lekker warm is. Ik heb zelf ook twee keer meegedaan aan een NSK en dat vond ik heel leuk! Daarom vind ik het ook supermooi dat ik zelf een keer een NSK mag organiseren, en zeker met zo’n leuke commissie!

Logistiek

Hallo! Ik ben Tom en ik ben commissaris Logistiek dit NSK. Dat betekent dat ik ervoor ga zorgen dat alles op tijd op de juiste plek is. Daarnaast heb ik nog een persoonlijk project staan dit jaar: ik ga erachter komen hoe je nou precies zelfrijzend bakmeel moet vervoeren.

Wand

Hey! Ik ben Daniël Koletzki, fanatiek sportklimmer en boulderaar. Binnen Yeti ben ik nu zo’n 3 jaar actief, klimmen beoefen ik ruim 7 jaar. Daarnaast bouw ik routes voor klimmuur Utrecht en heb ik gebouwd voor Boulderhal de Campus. Binnen de commissie ben ik de hoofdroutebouwer, ofwel commissaris wand. Ik ga ervoor zorgen dat er een sterk bouwteam klaar staat voor het bouwen van de sportklimroutes, zodat jullie tijdens het NSK kunnen strijden in een wijd scala aan toffe routes in een epische hal, tot 9 Juni!